Eerlijk in e-commerce

Je hebt grote ambities in e-commerce. Je wil groeien, het liefst in één rechte lijn omhoog. Dan moet de basis niet alleen ijzersterk zijn, maar ook flexibel genoeg om met je mee te groeien. Not False bouwt jouw e-commerce oplossing en geeft je zo een voorsprong.

Ik wil een webshop laten maken
Diensten e-commerce

Starten met e-commerce

Je hebt serieuze ambities met e-commerce. Je wilt het meteen goed aanpakken, zodat je óók vooruit kunt als je opschaalt. Wij bouwen jouw complete webshop op maat, waar je mee door kunt blijven groeien.

E-commerce op maat

Vragen jouw processen om meer dan de standaard? Wij bouwen e-commerce oplossingen zo, dat ze voor jouw business werken. Zo haal je er het meeste uit en werk je sneller aan de groei die je wil bereiken.

Slimme koppelingen

Laat jouw business aansluiten op jouw processen, in plaats van andersom. Wij zorgen voor koppelingen met o.a. je ERP- en CRM-systeem en bouwen een API op maat om systemen voor jou te laten werken.

Shopware 6 logo

Shopware webshops

We bouwen niet voor niets op Shopware voor jouw e-commerce oplossing. Shopware is technisch je grootste supporter. Als je start én als je groeit. Shopware is ultiem schaalbaar, snel en veilig.

Ontdek meer over Shopware
Shopware 6 logo

Magento webshops

Bouw je e-commerce in één keer goed op, met de flexibiliteit die je nodig hebt. Met Magento 2 maak je jouw webshop uniek in design, interactie en beleving en houd je de toekomst open voor groei.

Ontdek meer over Magento

Een goed begin is het halve werk

Het juiste platform
voor jouw webshop

Een van de belangrijkste maar ook lastigste keuze is het kiezen van het juiste platform voor jouw webshop. Ben jij klaar om de stap te maken?

Eerlijk advies

Geen idee wat het juiste platform is voor jouw webshop? Wij geven een eerlijk advies over wat het beste past op basis van je wensen.

 • Maatwerk design
 • Extra functionaliteiten
 • API-koppelingen met derde

Platform training

Ben je nog niet bekend met Shopware of Magento? Geen probleem, we verzorgen ook een platform training na oplevering.

 • Beheren assortiment
 • Het verwerken van orders
 • En nog veel meer
APP icons

E-commerce op maat

Meer dan een webshop

Laat je e-business optimaal presteren. Koppel je e-commerce aan de pakketten waar je al mee werkt en aan nieuwe systemen die jouw processen nog efficiënter maken.

 • API-koppelingen
 • ERP-systemen
 • PIM-systemen

Cases

Maatwerk aan het werk

Shopware 6 webshop

Dimenno ondermode

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Cibo vloeren

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Het Cosmeticahuis

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Quingo scootmobielen

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Dé scootmobiel specialist

Bekijk case
Maatwerk ontwikkeling

Max ICT

Bekijk case

Klanten geven ons een 9.8

Daarom werken zij met ons

We werken inmiddels ruim 1 jaar naar volle tevredenheid samen met Not False. In het afgelopen jaar hebben we samen 2 webshops overgezet naar Shopware, dit traject heeft uiterst goed gelopen. Het contact verloopt altijd prettig en aanvragen voor aanpassingen worden doorgaans snel geïmplementeerd. Ook als er problemen zijn is Not false goed bereikbaar en worden deze snel opgelost.

Jeroen Spee
Eigenaar, Het Cosmetica huis

Not False heeft voor de scootmobiel specialist een super mooie webshop gemaakt. Hier zijn we erg blij mee! Van het afhandelen van bestellingen tot het verwerken van de facturen in onze administratie, ze denken met alles mee.

Gijs Moolenaar
Eigenaar, Scootmobielspecialist

We zijn zeer te spreken over onze samenwerking met Not False. Denken goed met ons mee en bouwen maatwerk oplossingen die aansluiten bij ons totaal plaatje.

Bob Dohmen
CTO, Bistroo

Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe webshop. Not False heeft een overzichtelijke webshop gebouwd en weet je onderneming online goed te presenteren. Bovendien beantwoorden ze je vragen razendsnel, zodat je in een korte tijd je wensen gerealiseerd hebt.

Tom Stalpers
Eigenaar, Cru de cacao

Mijn complimenten aan Not False. De service die ze verlenen zie je helaas nog maar weinig tegenwoordig. Vragen zijn altijd snel beantwoord en nemen je mee in het complete process. Een hele fijne samenwerking.

Nick Stapels
Eigenaar, Zapasso

Er is werkelijk geen fijnere development partij om mee samen te werken. Het werktempo zit er altijd in en niets is te gek voor ze. Ze denken met je mee en komen altijd met een gepast advies. Absoluut een aanrader!

Dwayne Snoeren
Eigenaar, weCare Media

De mannen van Not False hebben een pragmatische benadering met oog voor detail, begrijpen het hele traject van A tot Z en kunnen goed de hoofdzaken van de bijzaken scheiden.

Romano van Baar
COO, Gerritsen Group

Not False is een pro op technisch gebied. Met hun uitgebreide kennis en pragmatische aanpak weten ze vragen snel en goed te tekkelen. Zo kunnen we ook echt meters blijven maken. Keep up the good work!

Jeroen van Daalen
Eigenaar, Max ICT B.V.

In een woord: TOP! Ze zijn namelijk niet alleen erg goed op technisch vlak maar zijn ook nog eens communicatief zeer sterk. Wat uniek is in "programmeursland". Dat werkt erg prettig. Ik zou ze zeker aanraden bij andere ondernemers.

Pim Moolenaar
Eigenaar, Quingo scootmobielen

Eerlijk over e-commerce

Daarom Not False

Bouw op onze kennis en ervaring voor de oplossing
op maat die jou duurzaam helpt te groeien.

 • Complete oplossingen om op te bouwen
 • Schaalbaar en op maat voor jouw ambities
 • Van developers die jouw business snappen
 • Vertrouw op onze ervaring en doelgerichte aanpak
 • Uitgebreide kennis van verschillende platformen

Kennismaken?

Begin met bouwen

Maak werk van jouw ambities in e-commerce. Plan vrijblijvend een afspraak
in voor eerlijk advies en zet je eerste stap naar groei.

Plan een afspraak 013 - 20 321 13