Wij zijn Shopware partner!

Een succesvolle webshop begint bij een stevige basis: het systeem waar je de webshop op bouwt. Als gecertificeerd Shopware partner zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk webshops op het Shopware platform.

Jouw supporter in e-commerce

Not False als jouw Shopware partner

Not False is officieel erkend als Shopware partner. Kies jij ons als partner voor jouw webshop gebouwd op het Shopware e-commerceplatform? Dan ben je zeker van iemand die met jou meedenkt en je bedrijf snapt. Verwacht vooral geen gladde verkooppraatjes van ons. In plaats daarvan geven we liever gewoon eerlijk advies. Zo bouwen we samen aan een Shopware webshop waar je oprecht enthousiast over bent.

Shopware 6 logo
Shopware browser

De perfecte e-commerce oplossing

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Shopware partner word je niet zomaar. We hebben deze certificering gekregen omdat we nauw samenwerken met Shopware en tientallen webshops op dit systeem hebben gebouwd. Dankzij dit partnerschap hebben we een directe lijn met Shopware en kunnen we onze klanten de best mogelijke ondersteuning bieden.

Als Shopware specialist zijn we helemaal thuis in de technologie van het systeem. Hierdoor zijn we in staat om van jouw webshop een geweldige digitale ervaring te creëren. Het platform kent geen geheimen voor ons. Zo creëren we een webshop die perfect aansluit op jouw wensen en behoeften.

De perfecte e-commerce oplossing

De voordelen van Shopware

Shopware is een opensource e-commerce platform dat twintig jaar geleden zijn oorsprong vond in Duitsland. Na een belangrijke speler te worden bij onze oosterburen, wint het platform ook in Nederland aan populariteit. Dat is niet gek, want Shopware brengt veel voordelen met zich mee:

Zo kun je gemakkelijk zelf aanpassingen doen en hoef je niet voor elke kleine verandering je webbouwer te bellen. Hoewel Shopware erg eenvoudig in gebruik is, kun je op het platform wel degelijk grote en complexe webshops draaien.

Shopware bevat eindeloze mogelijkheden om je online verkopen een boost te geven. Denk aan SEO-integraties, storytelling functies en de mogelijkheid om campagnes te draaien.

Met Shopware kun je een webshop volledig op maat bouwen. Het systeem biedt volop mogelijkheden om de webshop te bouwen in jouw stijl. Naast het uiterlijk is ook de werking aan te passen. Dankzij talloze plugins en extensies pas je je webshop aan op basis van jouw behoeften én die van je klanten.

Dit zorgt ervoor dat Shopware zeer flexibel is en makkelijk en makkelijk te koppelen met diverse extensies en andere e-commerce platforms.

Shopware wordt gebruikt door zowel multinationals als MKB's. Het e-commerce platform groeit mee met jouw ambities: dankzij verschillende licenties en toevoegingen kun je jouw webshop gemakkelijk uitbreiden.

Shopware is een opensource-platform en wordt door een sterke community constant up-to-date gehouden. Nog een voordeel van deze opensource-basis is dat je pas licentiekosten hoeft te betalen wanneer je klaar bent voor die stap.

Met Shopware kun je meer dan alleen een simpele webshop bouwen. Met Shopware verkoop je op de manier die past bij jou en je klanten: via je shop, een app, social media of een pop-up shop.

Kennismaken?

Shopware demo aanvragen

Wil je de mogelijkheden van Shopware graag zelf ervaren? Zelf een kijkje nemen in het systeem en alvast een voorproefje krijgen van hoe jouw webshop uiteindelijk in Shopware kan draaien?

Shopware demo aanvragen 013 - 20 321 13