Eerlijk over e-commerce

Over ons

Not False draait er niet omheen. Verwacht geen mooie verkooppraatjes, maar eerlijk advies waarmee je verder komt. Het kan zomaar zijn dat jouw vraag een ander antwoord krijgt dan je verwacht. Want we zijn er om jou vooruit te helpen in e-commerce.

Knappe koppen

Het dream team

Werk samen met developers en online profesionals die jouw online business naar een next level kunnen tillen.

Michael

Michael

Backend developer

Jacky

Jacky

Frontend developer

Dwayne

Dwayne

SEO / SEA

deborah

Deborah

Copywriter

Vera

Vera

Finance

Loena

Loena

Kroelkont

Profile

Jij?

Kom jij ons versterken?

Wij dromen in codes

Thuis in techniek

Not False is opgericht door Michael van de Rijt. Met ruim 12,5 jaar ervaring in IT, development en alle robuuste platforms, weet hij waar een ijzersterke online oplossing aan moet voldoen. Michael is een developer die jouw business snapt. Je werkt rechtstreeks samen met Michael en zijn netwerk aan professionals die weten waar het om draait. Zo bouw je doelgericht aan de juiste oplossing.

Eerlijk in online

Not False = True

Waar de naam vandaan komt? Da’s een typisch developersdingetje. Je hebt eentjes en nulletjes. True en false. Not False is een andere manier om ‘true’ te zeggen. Zoals Not False ook anders denkt over samenwerken. Eerlijk. Want eerlijk duurt het langst en is de ideale basis om vanuit te groeien.

"Het begint bij het kiezen van de juiste techniek. Klein beginnen om daarna eenvoudig uit te kunnen bouwen. Dan moet het meteen vanaf het begin goed en veilig zijn."

Michael van de Rijt
Michael van de Rijt

Oprichter, Not False

Kennismaken?

Start vandaag

Bouw met Not False aan iets moois: jouw wereldwijde droom.
Maak vrijblijvend kennis en start met online winnen.

Plan een afspraak