Cibo vloeren

Voor Cibo Vloeren bouwden we een maatwerk webapplicatie. De applicatie berekent offertes voor bestellingen vanuit Lightspeed en stuurt deze vervolgens door naar het CRM pakket Teamleader.

Bekijk de webshop Terug naar het overzicht

Maatwerk webapplicatie

De webapplicatie die we voor Cibo Vloeren bouwden is afgestemd op de workflow van het bedrijf. Hierdoor kan het bedrijf efficiënter werken en meer klanten bedienen.

Integraties

Door middel van API’s hebben we verschillende systemen gekoppeld om extra functies aan de webshop toe te voegen.

Support en ondersteuning

Als technische partner van Cibo Vloeren schieten we te hulp als er een storing is of wanneer iets niet goed werkt.

Een goed begin is het halve werk

Dit is Cibo vloeren

Cibo Vloeren is een leverancier van houten vloeren, laminaat, parket en pvc voor zowel particulieren als bedrijven. De vloeren zijn te verkrijgen in verschillende houtsoorten en afwerkingen. Het bedrijf heeft een groot assortiment met producten in verschillende prijsklassen. Dit assortiment is te bekijken in de ruim 600m2 grote showroom in Breda.

De uitdaging

Het handmatig berekenen van offertes kostte Cibo Vloeren veel tijd. Ook het opvolgen van deze offertes nam veel tijd in beslag. Deze tijdrovende taken zaten de groei van het bedrijf in de weg. Daarom schakelde Cibo Vloeren ons in om een webapplicatie te bouwen en deze taken te automatiseren.

Features van deze Shopware webshop

Het resultaat

Voor Cibo Vloeren bouwden we een webapplicatie die het proces rondom het aanvragen, uitrekenen en opvolgen van offertes volledig automatiseert.


Aanvragen die binnenkomen via de Lightspeed webshop komen automatisch in de door ons gebouwde rekentool terecht. Deze tool berekent het aantal benodigde vierkante meters van de vloer en maakt een bijbehorende offerte. Deze offerte wordt automatisch toegevoegs aan Teamleader.


Via Zapier hebben we de webapplicatie gekoppeld aan Spottler, een e-mailmarketing tool. Dankzij deze koppeling worden offertes niet alleen automatisch aangemaakt, maar worden ze ook automatisch opgevolgd.


De webapplicatie bespaart Cibo Vloeren veel handmatig werk. Hierdoor kunnen ze sneller offertes maken en meer klanten tegelijk bedienen. Dit helpt het bedrijf om sneller te groeien, zonder dat dat veel meer handmatig werk oplevert.

Cases

Meer cases

Shopware 6 webshop

Dimenno ondermode

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Cibo vloeren

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Het Cosmeticahuis

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Quingo scootmobielen

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Dé scootmobiel specialist

Bekijk case
Maatwerk ontwikkeling

Max ICT

Bekijk case

Hier ook staan?

Start vandaag

Staat jouw webshop hier ook straks te shinen? Plan vrijblijvend een afspraak in en start met ons aan jouw e-commerce oplossing.

Plan een afspraak