Max ICT

Voor Max ICT bouwden we een maatwerk webshop, CMS en logistieke app. Bijzonder aan dit project is het enorme assortiment van Max ICT, afkomstig van verschillende leveranciers. Dankzij custom programmeerwerk hebben we al deze complexe systemen aan elkaar gekoppeld tot één goedlopend geheel.

Bekijk de webshop Terug naar het overzicht

Maatwerk ontwikkeling

Custom programmeerwerk voor de maatwerk webshop, cms en logistieke app, maar ook externe koppelingen.

Integraties / koppelingen

We ontwikkelden zelf een API om voor Max ICT verschillende integraties te maken tussen interne systemen.

Service & support

Als er vragen zijn, bieden wij ondersteuning over hoe de webshop in elkaar zit. Ook zorgen we dat de shop up-to-date blijft.

Not False is een pro op technisch gebied. Met hun uitgebreide kennis en pragmatische aanpak weten ze vragen snel en goed te tekkelen. Zo kunnen we ook echt meters blijven maken. Keep up the good work!

Jeroen van Daalen

Eigenaar, Max ICT B.V.

Een goed begin is het halve werk

Dit is Max ICT

Max ICT is een online aanbieder van computerproducten aan MKB, consumenten en overheden in Nederland. Het bedrijf heeft een gigantisch assortiment van meer dan 3.500.000 producten. Ondanks het zeer uitgebreide aanbod, kunnen klanten van Max ICT een persoonlijke service verwachten.

De uitdaging

‘Meehelpen met de doorontwikkeling en het stabiel houden van bestaande systemen’, dat is waarvoor Max ICT onze hulp inschakelde. Tijdens het project dachten we mee over hoe het bedrijf zijn processen het beste kon opzetten. We adviseerden over het gebruik van systemen en welke structuren ze het beste konden gebruiken om alle processen goed met elkaar te integreren.


Door het grote assortiment stond Max ICT voor een grote uitdaging. Zo moesten de prijzen up-to-date blijven en moest de webshop snel genoeg zijn. Vooral dat laatste leverde een grote uitdaging op, met de hoeveelheid producten die de webshop verkoopt.


Bovendien gebeurde het regelmatig dat producten in één bestelling afkomstig waren van verschillende leveranciers. Dat moest goed worden afgestemd in het systeem.

Het resultaat


Voor Max ICT bouwden we mee aan een serie van maatwerk applicaties die intern gebruikt worden om 3,5 miljoen producten afkomstig van een kleine 300 leveranciers aan te bieden op één e-commerce platform. Voor elk van deze leveranciers hebben we een unieke koppeling gemaakt.


Omdat Max ICT een breed assortiment aanbiedt en samenwerkt met veel verschillende leveranciers, was maatwerk development hier de perfecte oplossing.


Cases

Meer cases

Shopware 6 webshop

Dimenno ondermode

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Cibo vloeren

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Het Cosmeticahuis

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Quingo scootmobielen

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Dé scootmobiel specialist

Bekijk case
Maatwerk ontwikkeling

Max ICT

Bekijk case

Hier ook staan?

Start vandaag

Staat jouw webshop hier ook straks te shinen? Plan vrijblijvend een afspraak in en start met ons aan jouw e-commerce oplossing.

Plan een afspraak