Maatwerk webapplicaties

Laravel webapplicaties

Laravel is het meest gebruikte PHP framework en kan voor veel maatwerk projecten worden ingezet. Laravel wordt voordurend door ontwikkeld en heeft een groot en betrokken community. Hierdoor is het veilig en betrouwbaar te gebruiken. Al jarenlang ontwikkelen wij webapplicaties met Laravel als stabiele basis. Wij vertellen je graag alle ins en outs over Laravel en waarom het perfect is voor het maken van applicaties.

Focus op techniek

Wij zijn echte programmeurs met een passie voor techniek. We steken graag onze handen uit de mouwen, geen technische uitdaging is voor ons te groot.

API koppelingen

API koppelingen zijn er in veel soorten en maten. Van boekhoudprogramma tot kassa koppeling. Wij koppelen ze allemaal geen API koppeling is ons de baas.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat jouw webapplicatie langer meegaat is er onderhoud nodig. Wij testen en voeren de nodige updates vakkundig uit, zo blijft alles draaien.

Jouw supporter in maatwerk

Wij kiezen voor Laravel

We bouwen niet voor niets op Laravel voor jouw maatwerk webapplicatie. Laravel is technisch je grootste supporter. Als je start én als je groeit. Laravel is ultiem schaalbaar, snel en veilig. Daarom bouwen kleine en grote bedrijven - nationaal en internationaal - op Laravel.

Laravel logo

echte developers

Laravel specialist

Al meer dan 12 jaar ontwikkelen wij maatwerk webapplicaties met Laravel als stabiele basis. We mogen onszelf daarom ook echt Laravel specialist noemen.

Werk rechtstreeks samen met developers die jouw business snappen. Zo bouw je doelgericht aan de juiste oplossing die jou helpt groeien. Vertrouw op de ervaring van Not False. We vertellen je graag alle ins en outs over Laravel en waarom het perfect is voor het maken van webapplicaties.

onze aanpak

Zo komt een succesvolle webapplicatie tot stand

Oriëntatie

Tijdens de oriëntatiefase gaan we met elkaar in gesprek over wat jouw wensen, eisen en doelstellingen zijn. Door goed te luisteren en informatie te verzamelen, ontwikkelen we uiteindelijk een digitale oplossing die bij jouw organisatie past en helpt bij het behalen van online succes.

Realisatie

Zodra we alle informatie hebben verzameld, gaan we aan de slag met de realisatie van het project. Door gebruik te maken van de Agile scrum werkwijze werken we in enkele sprints toe naar het gewenste eindresultaat. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste vorderingen van het project.

Oplevering

Nadat de webapplicatie is ontwikkeld en getest kunnen we deze live gaan zetten. Dit doen we op een hosting omgeving die naadloos aansluit bij de wensen van de webapplicatie. De webapplicatie is nu klaar om gebruikt te gaan worden door zijn gebruikers.

Nazorg

Na de oplevering van een webapplicatie blijven we betrokken bij jouw organisatie. Door continu up-to-update te blijven en te optimaliseren, tillen we jouw webapplicatie steeds naar een hogere niveau. We hopen op een langdurige samenwerking!

Kennismaken?

Begin met bouwen

Maak werk van jouw ambities in e-commerce.
Plan vrijblijvend een afspraak in voor eerlijk advies en zet je eerste stap naar groei.

Plan een afspraak