Shopware webshops

Met Shopware maak je van jouw e-commerce ambities een succesverhaal. Dankzij een vliegensvlugge en krachtige webshop ben je klaar voor het echte werk. En zodra jij toe bent aan een volgende stap, groeit je webshop met je mee.

Ik wil een Shopware webshop laten maken
Diensten e-commerce

Webshop die meegroeit

Wij zorgen dat je Shopware webshop past bij je past zoals je favoriete sweater. En ben je klaar voor een volgend niveau? Dan breid je je webshop makkelijk uit met alle functies die je nodig hebt. Wij helpen je om eindeloos op te schalen.

E-commerce op maat

Jouw bedrijf is niet standaard. Waarom zou je het dan in een standaard template gieten? Wij passen jouw Shopware webshop aan op basis van jouw business. En niet andersom.

Eindeloze integraties

Shopware is een API-first platform. Dat betekent dat je het naadloos koppelt aan andere systemen en applicaties. Zo werken alle onderdelen van e-commerce business samen als één geoliede machine.

Shopware 6 logo

Wij zijn Shopware partner

We bouwen niet voor niets op Shopware voor jouw e-commerce oplossing. Shopware is technisch je grootste supporter. Als je start én als je groeit. Shopware is ultiem schaalbaar, snel en veilig.

Shopware partner Meer over Shopware

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan dit formulier in.

Soepele sales

Maatwerk webshop

Met een razendsnelle en krachtige webshop die jou op het lijf geschreven is, ligt de wereld van e-commerce aan je voeten. Ben jij klaar om de stap te maken?

Bespaar tijd

Wij koppelen jouw Shopware webshop aan alle andere processen in je webshop. Zo werken alle systemen perfect samen en bespaar je tientallen uren per week.

 • Administratieve processen
 • Logistieke processen
 • Commerciële processen

Gebouwd voor jou

Een website die 100% voor jou gemaakt wordt. Niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de achterkant. Alles klopt, speciaal voor jou.

 • Maatwerk design
 • Custom modules
 • Oneindige mogelijkheden

Een webshop die meegroeit

Schaalbare
e-commerce

Met een maatwerk Shopware webshop ben je klaar voor de toekomst. Jouw webshop sluit nú aan bij wat je nodig hebt en is makkelijk uit te breiden zodra jij behoefte hebt aan meer. Er zijn geen grenzen.

 • API-first systeem
 • Meerdere verkoopkanelen
 • Combineer content & commerce

onze aanpak

Klein starten en slim groeien

Kennismaken

Samen kijken waar je nu staat en waar je ambities liggen. We analyseren je huidige processen en kijken waar jouw business nog efficiënter kan.

Eerlijk advies

Jij hebt grote plannen en daar houden wij van. Maar we beloven je niet zomaar gouden bergen. Aan eerlijk en realistisch advies heb je veel meer.

Ontwikkelen

We brengen jouw eisen in kaart en ontwikkelen de applicaties die er perfect aan voldoen. Het liefst overstijgen we ze zelfs.

Onderhoud en optimalisatie

Jouw e-commerce business valt of staat bij de prestaties van jouw webshop. Daarom houden we je shop graag in topconditie.

Cases

Maatwerk aan het werk

Shopware 6 webshop

Dimenno ondermode

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Cibo vloeren

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Het Cosmeticahuis

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Quingo scootmobielen

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Dé scootmobiel specialist

Bekijk case
Maatwerk ontwikkeling

Max ICT

Bekijk case

Klanten geven ons een 9.8

Daarom werken zij met ons

We werken inmiddels ruim 1 jaar naar volle tevredenheid samen met Not False. In het afgelopen jaar hebben we samen 2 webshops overgezet naar Shopware, dit traject heeft uiterst goed gelopen. Het contact verloopt altijd prettig en aanvragen voor aanpassingen worden doorgaans snel geïmplementeerd. Ook als er problemen zijn is Not false goed bereikbaar en worden deze snel opgelost.

Jeroen Spee
Eigenaar, Het Cosmetica huis

Not False heeft voor de scootmobiel specialist een super mooie webshop gemaakt. Hier zijn we erg blij mee! Van het afhandelen van bestellingen tot het verwerken van de facturen in onze administratie, ze denken met alles mee.

Gijs Moolenaar
Eigenaar, Scootmobielspecialist

We zijn zeer te spreken over onze samenwerking met Not False. Denken goed met ons mee en bouwen maatwerk oplossingen die aansluiten bij ons totaal plaatje.

Bob Dohmen
CTO, Bistroo

Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe webshop. Not False heeft een overzichtelijke webshop gebouwd en weet je onderneming online goed te presenteren. Bovendien beantwoorden ze je vragen razendsnel, zodat je in een korte tijd je wensen gerealiseerd hebt.

Tom Stalpers
Eigenaar, Cru de cacao

Mijn complimenten aan Not False. De service die ze verlenen zie je helaas nog maar weinig tegenwoordig. Vragen zijn altijd snel beantwoord en nemen je mee in het complete process. Een hele fijne samenwerking.

Nick Stapels
Eigenaar, Zapasso

Er is werkelijk geen fijnere development partij om mee samen te werken. Het werktempo zit er altijd in en niets is te gek voor ze. Ze denken met je mee en komen altijd met een gepast advies. Absoluut een aanrader!

Dwayne Snoeren
Eigenaar, weCare Media

De mannen van Not False hebben een pragmatische benadering met oog voor detail, begrijpen het hele traject van A tot Z en kunnen goed de hoofdzaken van de bijzaken scheiden.

Romano van Baar
COO, Gerritsen Group

Not False is een pro op technisch gebied. Met hun uitgebreide kennis en pragmatische aanpak weten ze vragen snel en goed te tekkelen. Zo kunnen we ook echt meters blijven maken. Keep up the good work!

Jeroen van Daalen
Eigenaar, Max ICT B.V.

In een woord: TOP! Ze zijn namelijk niet alleen erg goed op technisch vlak maar zijn ook nog eens communicatief zeer sterk. Wat uniek is in "programmeursland". Dat werkt erg prettig. Ik zou ze zeker aanraden bij andere ondernemers.

Pim Moolenaar
Eigenaar, Quingo scootmobielen

Eerlijk over e-commerce

Daarom Not False

Bouw op onze kennis en ervaring voor de oplossing
op maat die jou duurzaam helpt te groeien.

 • Complete oplossingen om op te bouwen
 • Schaalbaar en op maat voor jouw ambities
 • Van developers die jouw business snappen
 • Vertrouw op onze ervaring en doelgerichte aanpak
 • Uitgebreide kennis van verschillende platformen

Kennismaken?

Begin met bouwen

Maak werk van jouw ambities in e-commerce. Plan vrijblijvend een afspraak
in voor eerlijk advies en zet je eerste stap naar groei.

Plan een afspraak 013 - 20 321 13