Service & support

Als technische partner zijn we niet alleen een dienstverlener, maar een vertrouwde adviseur die jouw bedrijf begrijpt en meedenkt over de beste oplossingen. We zijn jouw persoonlijke technische experts die zich inzetten om jouw bedrijf te helpen groeien. Met onze kennis en ervaring staan we klaar om jouw technische uitdagingen aan te pakken en op te lossen.

Ik zoek een technische partner
Diensten afbeelding

Ondersteuning

Ondersteuning is de sleutel tot het oplossen van problemen. Bijvoorbeeld door het bieden van hulp bij het oplossen van technische problemen, het bieden van training en het verstrekken van documentatie.

Advies op maat

Het vinden van de juiste oplossing voor jouw unieke behoeften kan een uitdaging zijn. Bij ons begrijpen we dat elk bedrijf anders is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is. Daarom bieden wij advies op maat.

Service level agreement

Met een SLA kun je rekenen op betrouwbare dienstverlening en een goede communicatie. Hierdoor weet je precies wat je kunt verwachten, zodat je met vertrouwen vooruit kunt kijken.

Een partner om op te bouwen

Als het gaat om technologie, is het cruciaal om een betrouwbare partner te hebben die je kunt vertrouwen. Een partner die niet alleen jouw technische uitdagingen begrijpt, maar ook jouw bedrijf en doelen begrijpt. Een partner waar je echt op kunt bouwen.

 • Razendsnelle ondersteuning via telefoon & mail
 • Advies van echte experts
 • Snel kunnen schakelen
 • Advies op maat
Bekijk onze cases

Op zoek naar een technische partner?

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

E-commerce om op te bouwen

Platformen waar wij in ondersteunen

Als jij een van deze platformen gebruikt zit je bij ons goed! Overstappen of verhuizen is dus niet nodig. Wel zo makkelijk.

Ondersteuning

Wij helpen je echt verder

Begeleiding door ons team van experts

Ons team van e-commerce experts staat altijd voor je klaar met advies en ondersteuning. Wij delen onze kennis en ervaring met je en helpen je om je webshop te verbeteren en succesvol te groeien.

 • Ondersteuning via telefoon en mail
 • Advies van echte experts
 • Snel kunnen schakelen
 • Advies op maat

Cases

Maatwerk aan het werk

Shopware 6 webshop

Dimenno ondermode

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Cibo vloeren

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Het Cosmeticahuis

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Quingo scootmobielen

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Dé scootmobiel specialist

Bekijk case
Maatwerk ontwikkeling

Max ICT

Bekijk case

Klanten geven ons een 9.8

Daarom werken zij met ons

We werken inmiddels ruim 1 jaar naar volle tevredenheid samen met Not False. In het afgelopen jaar hebben we samen 2 webshops overgezet naar Shopware, dit traject heeft uiterst goed gelopen. Het contact verloopt altijd prettig en aanvragen voor aanpassingen worden doorgaans snel geïmplementeerd. Ook als er problemen zijn is Not false goed bereikbaar en worden deze snel opgelost.

Jeroen Spee
Eigenaar, Het Cosmetica huis

Not False heeft voor de scootmobiel specialist een super mooie webshop gemaakt. Hier zijn we erg blij mee! Van het afhandelen van bestellingen tot het verwerken van de facturen in onze administratie, ze denken met alles mee.

Gijs Moolenaar
Eigenaar, Scootmobielspecialist

We zijn zeer te spreken over onze samenwerking met Not False. Denken goed met ons mee en bouwen maatwerk oplossingen die aansluiten bij ons totaal plaatje.

Bob Dohmen
CTO, Bistroo

Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe webshop. Not False heeft een overzichtelijke webshop gebouwd en weet je onderneming online goed te presenteren. Bovendien beantwoorden ze je vragen razendsnel, zodat je in een korte tijd je wensen gerealiseerd hebt.

Tom Stalpers
Eigenaar, Cru de cacao

Mijn complimenten aan Not False. De service die ze verlenen zie je helaas nog maar weinig tegenwoordig. Vragen zijn altijd snel beantwoord en nemen je mee in het complete process. Een hele fijne samenwerking.

Nick Stapels
Eigenaar, Zapasso

Er is werkelijk geen fijnere development partij om mee samen te werken. Het werktempo zit er altijd in en niets is te gek voor ze. Ze denken met je mee en komen altijd met een gepast advies. Absoluut een aanrader!

Dwayne Snoeren
Eigenaar, weCare Media

De mannen van Not False hebben een pragmatische benadering met oog voor detail, begrijpen het hele traject van A tot Z en kunnen goed de hoofdzaken van de bijzaken scheiden.

Romano van Baar
COO, Gerritsen Group

Not False is een pro op technisch gebied. Met hun uitgebreide kennis en pragmatische aanpak weten ze vragen snel en goed te tekkelen. Zo kunnen we ook echt meters blijven maken. Keep up the good work!

Jeroen van Daalen
Eigenaar, Max ICT B.V.

In een woord: TOP! Ze zijn namelijk niet alleen erg goed op technisch vlak maar zijn ook nog eens communicatief zeer sterk. Wat uniek is in "programmeursland". Dat werkt erg prettig. Ik zou ze zeker aanraden bij andere ondernemers.

Pim Moolenaar
Eigenaar, Quingo scootmobielen

Eerlijk over e-commerce

Daarom Not False

Bouw op onze kennis en ervaring voor de oplossing
op maat die jou duurzaam helpt te groeien.

 • Complete oplossingen om op te bouwen
 • Schaalbaar en op maat voor jouw ambities
 • Van developers die jouw business snappen
 • Vertrouw op onze ervaring en doelgerichte aanpak
 • Uitgebreide kennis van verschillende platformen

Kennismaken?

Begin met bouwen

Maak werk van jouw ambities in e-commerce.
Plan vrijblijvend een afspraak in voor eerlijk advies en zet je eerste stap naar groei.

Plan een afspraak 013 - 20 321 13