Magento webshops

Als het om e-commerce gaat, heb jij grote plannen. Standaard templates volstaan niet. Jij wilt een webshop die het karakter van je bedrijf 100% weerspiegelt en klaar is om de wereld van online verkoop te veroveren.

Ik wil een Magento 2 webshop laten maken
Diensten e-commerce

Creatieve vrijheid

Jij bepaalt wat voor beleving je neerzet voor je bezoeker, zonder beperkingen van je webshop systeem. Jouw content staat centraal en je webshop past zich aan.

Flexibel

Hokjesdenken? Niets voor jou. In plaats daarvan kleur je liever buiten de lijntjes. Samen doorbreken we vaste kaders. Zo krijg jij precies de webshop die jij nodig hebt.

Schaalbaar

De basis van jouw Magento webshop is simpel en sterk. Toe aan een nieuwe stap? Dan bouw je deze stevige fundering met gemak verder uit.

Magento 2 logo

Bouw op Magento

Bouw je e-commerce in één keer goed op, met de flexibiliteit die je nodig hebt. Met Magento 2 maak je jouw webshop uniek in design, interactie en beleving en houd je de toekomst open voor groei.
Meer over Magento

Vrijblijvende offerte

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan dit formulier in.

Soepele sales

Webshop met karakter

Magento 2 is flexibel en makkelijk aan te passen. Zo krijg je precies de website waar je behoefte aan hebt.

Intuïtief CMS

Van de gebruiksvriendelijke interface tot aan de speciaal voor jou ontworpen backend: alles in jouw webshop is ontworpen om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

 • Gebruiksvriendelijk dashboard
 • Verwerk orders in een handomdraai
 • Live preview van producten

Vloeiende workflow

Jouw webshop wordt aangesloten op a je andere systemen, zodat alles efficiënt en soepel draait. Zo houd jij je handen vrij om verder te bouwen aan je e-commerce imperium.

 • Geïntegreerde betaalmethoden
 • Koppel met PIM- en CRM systemen
 • Eén overzichtelijk dashboard
APP icons

E-commerce op maat

Klaar voor de toekomst

Jouw Magento webshop voldoet aan al je e-commerce behoeften. Nu en in de toekomst.

 • Ultiem schaalbaar
 • Veiligheid staat voorop
 • Standaard meertalig

onze aanpak

Klein starten en slim groeien

Kennismaken

Hoe ziet jouw e-commerce bedrijf eruit? Welke tools gebruik je en hoe ziet jouw ideale webshop eruit? Samen analyseren we je huidige processen en kijken we naar de toekomst.

Eerlijk advies

Groot denken, daar houden we van. Maar ondertussen blijven we wel met beide benen op de grond staan. Ons advies is realistisch: we maken graag waar wat we beloven.

Ontwikkelen

Wij bouwen voor jou de webshop die je nodig hebt. Volledig op maat. Hoe groot en uniek je plannen ook zijn.

Onderhoud en optimalisatie

Zonder webshop geen e-commerce business. Daarom houden we je webshop in topconditie. Zo blijf jij veilig en zorgeloos verkopen.

Cases

Maatwerk aan het werk

Shopware 6 webshop

Dimenno ondermode

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Cibo vloeren

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Het Cosmeticahuis

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Quingo scootmobielen

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Dé scootmobiel specialist

Bekijk case
Maatwerk ontwikkeling

Max ICT

Bekijk case

Klanten geven ons een 9.8

Daarom werken zij met ons

We werken inmiddels ruim 1 jaar naar volle tevredenheid samen met Not False. In het afgelopen jaar hebben we samen 2 webshops overgezet naar Shopware, dit traject heeft uiterst goed gelopen. Het contact verloopt altijd prettig en aanvragen voor aanpassingen worden doorgaans snel geïmplementeerd. Ook als er problemen zijn is Not false goed bereikbaar en worden deze snel opgelost.

Jeroen Spee
Eigenaar, Het Cosmetica huis

Not False heeft voor de scootmobiel specialist een super mooie webshop gemaakt. Hier zijn we erg blij mee! Van het afhandelen van bestellingen tot het verwerken van de facturen in onze administratie, ze denken met alles mee.

Gijs Moolenaar
Eigenaar, Scootmobielspecialist

We zijn zeer te spreken over onze samenwerking met Not False. Denken goed met ons mee en bouwen maatwerk oplossingen die aansluiten bij ons totaal plaatje.

Bob Dohmen
CTO, Bistroo

Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe webshop. Not False heeft een overzichtelijke webshop gebouwd en weet je onderneming online goed te presenteren. Bovendien beantwoorden ze je vragen razendsnel, zodat je in een korte tijd je wensen gerealiseerd hebt.

Tom Stalpers
Eigenaar, Cru de cacao

Mijn complimenten aan Not False. De service die ze verlenen zie je helaas nog maar weinig tegenwoordig. Vragen zijn altijd snel beantwoord en nemen je mee in het complete process. Een hele fijne samenwerking.

Nick Stapels
Eigenaar, Zapasso

Er is werkelijk geen fijnere development partij om mee samen te werken. Het werktempo zit er altijd in en niets is te gek voor ze. Ze denken met je mee en komen altijd met een gepast advies. Absoluut een aanrader!

Dwayne Snoeren
Eigenaar, weCare Media

De mannen van Not False hebben een pragmatische benadering met oog voor detail, begrijpen het hele traject van A tot Z en kunnen goed de hoofdzaken van de bijzaken scheiden.

Romano van Baar
COO, Gerritsen Group

Not False is een pro op technisch gebied. Met hun uitgebreide kennis en pragmatische aanpak weten ze vragen snel en goed te tekkelen. Zo kunnen we ook echt meters blijven maken. Keep up the good work!

Jeroen van Daalen
Eigenaar, Max ICT B.V.

In een woord: TOP! Ze zijn namelijk niet alleen erg goed op technisch vlak maar zijn ook nog eens communicatief zeer sterk. Wat uniek is in "programmeursland". Dat werkt erg prettig. Ik zou ze zeker aanraden bij andere ondernemers.

Pim Moolenaar
Eigenaar, Quingo scootmobielen

Eerlijk over e-commerce

Daarom Not False

Bouw op onze kennis en ervaring voor de oplossing
op maat die jou duurzaam helpt te groeien.

 • Complete oplossingen om op te bouwen
 • Schaalbaar en op maat voor jouw ambities
 • Van developers die jouw business snappen
 • Vertrouw op onze ervaring en doelgerichte aanpak
 • Uitgebreide kennis van verschillende platformen

Kennismaken?

Begin met bouwen

Maak werk van jouw ambities in e-commerce. Plan vrijblijvend een afspraak
in voor eerlijk advies en zet je eerste stap naar groei.

Plan een afspraak 013 - 20 321 13