Professionele websites

Je weet dat je nog veel meer uit online kunt halen en dat jouw business beter verdient dan standaard. Not False geeft je de voorsprong die je nodig hebt om te winnen, met een nieuwe website op maat. Eindelijk écht online onderweg.

Ontwerp op maat

Not False werkt samen met designers die snappen hoe je boven je concurrentie uitstijgt met webdesign dat aansluit op waar jouw bedrijf voor staat. 100% op maat, dus uniek.

Goed vindbaar

Als je een website op maat hebt, wil je ‘m laten zien ook. Daarom krijg je ‘m compleet geoptimaliseerd voor Google, met onder meer snelle laadtijden en responsive design.

Ijzersterke techniek

Met Craft CMS maken we jouw website oerdegelijk en richten de achterkant op maat voor je in. Zo heb jij een website om echt op te kunnen bouwen.

Professionele website op maat

Wil jij ook een website waar je op kan bouwen?
Een die er niet alleen schitterend uit ziet, maar ook goed vindbaar is in alle zoekmachines. Onze websites zijn altijd:

 • Geoptimaliseerd voor Google
 • Op maat gemaakt voor jouw bedrijf
 • Veilig met een SSL Beveiliging
 • Razendsnelle ondersteuning via telefoon & mail
 • Ontwikkeld door echte programmeurs
Bekijk onze cases

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wil jij vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan
onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Soepele sales

Onderscheidend

Met het juiste platform als stabiele basis en een design dat voor jou is gemaakt, bouwen we de oplossing die naadloos bij jou en je ambities past.

Maatwerk

Alles aan je website is gemaakt voor jouw merk. Van de vormgeving tot de techniek. Zo weet je zeker dat jij en je klanten er blij van worden.

 • Maatwerk ontwerp
 • Custom CMS & modules
 • Koppelingen op maat

Toekomstproof

Je website op maat geeft je altijd de ruimte om aanpassingen te doen in het ontwerp, of om extra functionaliteiten toe te voegen.

 • Snel en veilig online
 • Goed vindbaar in Google
 • Professioneel onderhoud
Google Optimalisatie

Word beter vindbaar

Groei met Google

Laat klanten de weg naar je website vinden. Jouw website wordt geoptimaliseerd voor Google, zodat je technisch op de eerste rij zit om hoger in de zoekmachineresultaten te komen. Je krijgt een website die aan de technische eisen en wensen van Google voldoet, zoals een logische structuur, veilige toegang en snelle performance op elk device.

 • Geoptimaliseerd voor Google
 • Snelle laadtijden
 • Goede URL-structuur
 • Veilig (SSL-certificaat)
 • Responsive

onze aanpak

Klein starten en slim groeien

Kennismaken

Elke ambitie begint met de eerste stap. We leren graag jou en je business kennen om te ontdekken of en hoe we samen kunnen werken.

Eerlijk advies

Net als jij denken we graag groot. Maar niet in gouden bergen. Je krijgt van ons een realistisch advies. Want we maken graag waar wat we beloven.

Ontwikkelen

Om groot te groeien, starten we klein. Zo zetten we de juiste stappen om snel jouw doelen te halen. Samen bouwen we aan gezonde e-business.

Onderhoud

Je website drijft jouw business. Houd ‘m daarom in topconditie. Zodat jij veilig en up-to-date online bent én blijft. Zeker van je zaak.

Cases

Maatwerk aan het werk

Shopware 6 webshop

Dimenno ondermode

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Cibo vloeren

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Het Cosmeticahuis

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Quingo scootmobielen

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Dé scootmobiel specialist

Bekijk case
Maatwerk ontwikkeling

Max ICT

Bekijk case

Klanten geven ons een 9.8

Daarom werken zij met ons

We werken inmiddels ruim 1 jaar naar volle tevredenheid samen met Not False. In het afgelopen jaar hebben we samen 2 webshops overgezet naar Shopware, dit traject heeft uiterst goed gelopen. Het contact verloopt altijd prettig en aanvragen voor aanpassingen worden doorgaans snel geïmplementeerd. Ook als er problemen zijn is Not false goed bereikbaar en worden deze snel opgelost.

Jeroen Spee
Eigenaar, Het Cosmetica huis

Not False heeft voor de scootmobiel specialist een super mooie webshop gemaakt. Hier zijn we erg blij mee! Van het afhandelen van bestellingen tot het verwerken van de facturen in onze administratie, ze denken met alles mee.

Gijs Moolenaar
Eigenaar, Scootmobielspecialist

We zijn zeer te spreken over onze samenwerking met Not False. Denken goed met ons mee en bouwen maatwerk oplossingen die aansluiten bij ons totaal plaatje.

Bob Dohmen
CTO, Bistroo

Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe webshop. Not False heeft een overzichtelijke webshop gebouwd en weet je onderneming online goed te presenteren. Bovendien beantwoorden ze je vragen razendsnel, zodat je in een korte tijd je wensen gerealiseerd hebt.

Tom Stalpers
Eigenaar, Cru de cacao

Mijn complimenten aan Not False. De service die ze verlenen zie je helaas nog maar weinig tegenwoordig. Vragen zijn altijd snel beantwoord en nemen je mee in het complete process. Een hele fijne samenwerking.

Nick Stapels
Eigenaar, Zapasso

Er is werkelijk geen fijnere development partij om mee samen te werken. Het werktempo zit er altijd in en niets is te gek voor ze. Ze denken met je mee en komen altijd met een gepast advies. Absoluut een aanrader!

Dwayne Snoeren
Eigenaar, weCare Media

De mannen van Not False hebben een pragmatische benadering met oog voor detail, begrijpen het hele traject van A tot Z en kunnen goed de hoofdzaken van de bijzaken scheiden.

Romano van Baar
COO, Gerritsen Group

Not False is een pro op technisch gebied. Met hun uitgebreide kennis en pragmatische aanpak weten ze vragen snel en goed te tekkelen. Zo kunnen we ook echt meters blijven maken. Keep up the good work!

Jeroen van Daalen
Eigenaar, Max ICT B.V.

In een woord: TOP! Ze zijn namelijk niet alleen erg goed op technisch vlak maar zijn ook nog eens communicatief zeer sterk. Wat uniek is in "programmeursland". Dat werkt erg prettig. Ik zou ze zeker aanraden bij andere ondernemers.

Pim Moolenaar
Eigenaar, Quingo scootmobielen

Eerlijk over e-commerce

Daarom Not False

Bouw op onze kennis en ervaring voor de oplossing
op maat die jou duurzaam helpt te groeien.

 • Complete oplossingen om op te bouwen
 • Schaalbaar en op maat voor jouw ambities
 • Van developers die jouw business snappen
 • Vertrouw op onze ervaring en doelgerichte aanpak
 • Uitgebreide kennis van verschillende platformen

Kennismaken?

Begin met bouwen

Maak werk van jouw ambities in e-commerce. Plan vrijblijvend een afspraak
in voor eerlijk advies en zet je eerste stap naar groei.

Plan een afspraak 013 - 20 321 13