Maatwerk webshop

Shopware 6

Support & onderhoud

Updates & support

Hosting

Mail & hosting

Mijn complimenten aan Not False. De service die ze verlenen zie je helaas nog maar weinig tegenwoordig. Vragen zijn altijd snel beantwoord en nemen je mee in het complete process. Een hele fijne samenwerking.

Nick Stapels

Eigenaar, Zapasso

Een goed begin is het halve werk

Dit is Zapasso

Het resultaat

De Italiaanse levensstijl. Daar staan de producten van Zapasso voor. Ze geven je elke dag weer de persoonlijke verzorging met een Italiaanse touch. Dagelijks worden de zintuigen geprikkeld door het robuuste Sicilië, de prachtige natuur van Basilicata en Calabria en de culturele rijkdom van het Lago di Como.

Zapasso staat voor hoogwaardige luxe. Met de producten van Zapasso kun je elke dag eenvoudig een finishing touch geven aan jouw Italiaanse maatpak of jurkje van een toonaangevende Italiaanse designer.

Zapasso is niet fysiek. Geen product. Niet iets wat je vast kan pakken. Zapasso is een levensstijl. Het pure genieten, zoals ze dat alleen in Italië kennen. Zapasso is een kopje espresso in il bar. Een rondje rijden op Il Piaggio door een van de tientallen cultuursteden of met vrienden genieten van Italiaanse wijn in Il Osteria. Zapasso is een levenswijze: De Italiaanse levenswijze.

Cases

Meer cases

Shopware 6 webshop

Dimenno ondermode

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Cibo vloeren

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Het Cosmeticahuis

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Quingo scootmobielen

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Dé scootmobiel specialist

Bekijk case
Maatwerk ontwikkeling

Max ICT

Bekijk case

Hier ook staan?

Start vandaag

Staat jouw webshop hier ook straks te shinen? Plan vrijblijvend een afspraak in en start met ons aan jouw e-commerce oplossing.

Plan een afspraak