Dé scootmobiel specialist

Voor De Scootmobiel Specialist bouwden we een maatwerk Shopware 6 webshop. In deze webshop worden ook alle verkopen uit de drie fysieke winkels van het bedrijf verwerkt.

Bekijk de webshop Terug naar het overzicht

Shopware 6 webshop

We ontwikkelden een nieuwe - volledig op maat gemaakte - Shopware 6 webshop voor De Scootmobiel Specialist.

Integraties

Door middel van een API koppeling met boekhoudprogramma Twinfield worden verkopen in de webshop en de fysieke winkels automatisch in de boekhouding verwerkt.

Support en onderhoud

We zorgen dat de webshop up-to-date blijft. Ook bieden we ondersteuning als er vragen zijn over hoe iets werkt binnen de webshop.

Omnichannel

Dankzij een koppeling met de winkels worden verkopen in de fysieke winkels automatisch geïntegreerd in het CRM van de webshop.

Not False heeft voor de scootmobiel specialist een super mooie webshop gemaakt. Hier zijn we erg blij mee! Van het afhandelen van bestellingen tot het verwerken van de facturen in onze administratie, ze denken met alles mee.

Gijs Moolenaar

Eigenaar, Scootmobielspecialist

Een goed begin is het halve werk

Dit is Dé scootmobiel specialist

Bij De Scootmobiel Specialist vind je het grootste assortiment van heel Nederland. De webshop en fysieke winkels verkopen zowel nieuwe als tweedehands webshops van verschillende merken. Ook kun je er terecht om een scootmobiel te huren of mo een scootmobiel te laten repareren.

De uitdaging

De Scootmobiel Specialist had al meerdere fysieke winkels en wilde ook de stap naar e-commerce maken. Daarom schakelde het bedrijf ons in om een nieuwe Shopware 6 webshop te bouwen.


Een belangrijk detail van de nieuwe webshop, was dat deze geïntegreerd moest worden met het boekhoudprogramma, Twinfield. Dankzij deze integratie lopen verkopen in de webshop synchroon met de winkelverkopen.

Het resultaat


Dankzij een op maat gebouwde Shopware 6 webshop heeft De Scootmobiel Specialist nu een professionele en goed converterende online omgeving om hun scootmobielen aan te bieden.


De webshop van De Scootmobiel Specialist is omnichannel, wat inhoudt dat de webshop en fysieke winkels met elkaar geïntegreerd zijn. Alle bestellingen vanuit de shop worden verwerkt in Twinfield en het CRM. Ook wordt de voorraad na een verkoop via de webshop of in de winkel automatisch bijgewerkt.


Op deze manier biedt het CRM een duidelijk overzicht van de voorraad en verkopen in alle winkels én in de webshop.


Cases

Meer cases

Shopware 6 webshop

Dimenno ondermode

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Cibo vloeren

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Het Cosmeticahuis

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Quingo scootmobielen

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Dé scootmobiel specialist

Bekijk case
Maatwerk ontwikkeling

Max ICT

Bekijk case

Hier ook staan?

Start vandaag

Staat jouw webshop hier ook straks te shinen? Plan vrijblijvend een afspraak in en start met ons aan jouw e-commerce oplossing.

Plan een afspraak