Vraag de gratis webshop scan aan!

Kom erachter hoe jouw webshop presteert met onze webshop scan.

We controleren je webshop op:
  • Technisch: performance en hosting
  • Gebruiksvriendelijkheid: design en usability
  • Veiligheid: SSL certificaat, veiligheidslekken
  • SEO: Zoekmachine vriendelijkheid
  • En nog veel meer..

Wil je van Shopware overstappen naar een ander systeem om je webshop op te draaien? Bij zo’n migratie kan heel wat gedoe komen kijken. Het laatste wat je wilt is dat je belangrijke gegevens kwijtraakt of dat je al je producten en verkoopdata met de hand moet overzetten. Met een API koppeling tussen je huidige Shopware webshop en het nieuwe systeem waar je mee wilt gaan werken, zorg je dat de migratie soepel en veilig gebeurt.

Koppel Shopware 6 met je huidige Shopware webshop

Steeds meer e-commerce ondernemers kiezen ervoor om over te stappen naar Shopware 6 vanwege de schaalbaarheid en flexibiliteit van het platform. Het platform is eindeloos uit te breiden en op te schalen naarmate je webshop groeit. Door van Shopware te migreren naar Shopware 6 maak je jouw e-commerce onderneming klaar voor de toekomst.

Om de migratie vlekkeloos te laten lopen, is het cruciaal om de huidige data op de juiste manier te migreren. Dankzij een API koppeling tussen je huidige Shopware webshop en Shopware 6 zet je gemakkelijk productgegevens, klantgegevens en bestellingen over zonder handmatig werk.

Koppel Lightspeed met je huidige Shopware webshop

Lightspeed is een krachtige oplossing voor zowel e-commerce als Point-of-Sale (POS) verkopen in winkels. Het platform wordt daarom veel gebruikt door ondernemingen die zowel een online als een fysieke winkel hebben. Maar ook als je een makkelijk te gebruiken platform zoekt voor alleen een webshop is Lightspeed een uitstekende keuze.

Wil je met jouw huidige Shopware webshop overstappen naar Lightspeed? De gemakkelijkste en beste manier om dit te doen, is via een API koppeling. Koppel je oude Shopware webshop door middel van een API met Lightspeed, zodat je zeker weet dat alle producten, klantgegevens en verkoopinformatie vlekkeloos worden overgezet.

Koppel Magento met je huidige Shopware webshop

Met name onder grote e-commerce bedrijven is Magento een zeer populair platform. Magento brengt vrijwel eindeloze mogelijkheden en opties met zich mee, waardoor de webshop precies doet wat je ervan verlangt.

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw e-commerce onderneming en wil je je huidige Shopware webshop migreren naar Magento? Zorg dan dat je al je huidige gegevens nauwkeurig en efficiënt overzet. Zo kun je zonder onderbreking door met het runnen van jouw e-commerce bedrijf. Je zorgt voor een naadloze migratie door een API koppeling aan te leggen tussen je bestaande Shopware shop en je nieuwe Magento webshop.

Maatwerk API koppeling met Shopware

Ben jij van plan om met jouw huidige Shopware over te stappen naar een ander webshop systeem dan we tot nu toe hebben behandeld? Ook dat is mogelijk. Vertel ons wat je nodig hebt en we bouwen een API koppeling op maat voor je. Hierdoor weet je zeker dat alle gegevens die je nodig hebt worden overgezet en dat je webshop in de lucht blijft. Met onze expertise zorgen we dat jij jouw webshop met vertrouwen migreert.

Het veranderen van e-commerce platform betekent gelukkig niet dat je van nul moet beginnen. Met de juiste koppelingen zorg je dat bestaande gegevens veilig en effectief worden overgezet naar je nieuwe e-commerce omgeving.

Wil jij een API koppeling leggen tussen Shopware en je nieuwe webshop? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!


Kennismaken?

Begin met bouwen

Maak werk van jouw ambities in e-commerce. Plan vrijblijvend een afspraak
in voor eerlijk advies en zet je eerste stap naar groei.

Plan een afspraak 013 - 20 321 13