Vraag de gratis webshop scan aan!

Kom erachter hoe jouw webshop presteert met onze webshop scan.

We controleren je webshop op:
 • Technisch: performance en hosting
 • Gebruiksvriendelijkheid: design en usability
 • Veiligheid: SSL certificaat, veiligheidslekken
 • SEO: Zoekmachine vriendelijkheid
 • En nog veel meer..

Wil je met jouw webshop betalingen ontvangen via Mollie? Dat is mogelijk dankzij een API-koppeling. Met deze koppeling zorg je dat jouw webshop en Mollie perfect samenwerken. Je geeft klanten zo een naadloze ervaring, waardoor zij sneller geneigd zijn hun bestelling af te ronden en te betalen.

Koppel Shopware 6 met Mollie

Shopware 6 is een headless e-commerce systeem, wat wil zeggen dat het door middel van API’s te koppelen is aan vrijwel alle programma’s en tools die er zijn. Zo ook aan Mollie.

Door Shopware 6 via een API te verbinden met Mollie geef je klanten niet alleen de mogelijkheid om af te rekenen op de manier die zij willen, maar zorg je ook voor een soepel en gebruiksvriendelijk verkoopproces.

 • Verhoog conversies: een makkelijk en snel betaalproces vergroot de kans dat klanten hun bestelling afmaken

 • Meer tevreden klanten: met Mollie geef je klanten een veilige manier om hun producten af te rekenen, wat de tevredenheid verhoogt.

Koppel Lightspeed met Mollie

Ontvang betalingen via Mollie voor jouw Lightspeed webshop door hier een API koppeling voor te maken. Van gedetailleerde rapportages en geautomatiseerde terugbetalingen: met een API koppeling tussen Mollie en Shopware 6 is het allemaal mogelijk. Dankzij de koppeling worden alle benodigde gegevens automatisch doorgestuurd. Zo bespaar je jezelf veel handmatig werk.

 • Veilige betalingen: Mollie maakt het mogelijk om klanten veilige betaalmethoden te bieden, waarmee je de betrouwbaarheid van je webshop verhoogt

 • Flexibele koppeling: de API koppeling tussen Mollie en Lightspeed is volledig aan te passen, zodat hij perfect aansluit op jouw behoeften

Koppel Magento met Mollie

Magento staat bekend om zijn schaalbare en aanpasbare e-commerce platform. Koppel Magento met Mollie om een unieke en gestroomlijnde betalingservaring te creëren. Dankzij deze API koppeling sluit de betaalervaring naadloos aan op de uitstraling van je webshop. Zo geef je klanten een consistente winkelervaring, wat zowel de klanttevredenheid als de betrouwbaarheid van je webshop verhoogt.

 • Geoptimaliseerd voor alle apparaten: koppel Magento aan Mollie voor een optimale ervaring op smartphones, tablets and desktops

 • Verhoog conversies: Mollie maakt het zo makkelijk mogelijk voor klanten om hun gegevens in te vullen en af te rekenen - dit verhoogt de kans dat mensen dat ook daadwerkelijk doen

Maatwerk Mollie API-koppeling

Gebruik je niet één van bovenstaande pakketten voor je webshop, maar heb je wel de wens om een API-koppeling te leggen tussen Mollie en jouw e-commerce omgeving? Met een maatwerk API-koppeling zorgen we dat ook jouw webshop soepel samenwerkt met Mollie.

Het voordeel van een API-koppeling op maat, is dat we deze volledig afstemmen op jouw behoeften. Zo stuur je via de koppeling alle gewenste gegevens door. Klanten krijgen zo een persoonlijke winkelervaring en zelf heb je meer inzicht in de statistieken die voor jou belangrijk zijn.

Neem contact op en ontdek meer over onze mogelijkheden voor het bouwen van een maatwerk Mollie koppeling!

Kennismaken?

Begin met bouwen

Maak werk van jouw ambities in e-commerce. Plan vrijblijvend een afspraak
in voor eerlijk advies en zet je eerste stap naar groei.

Plan een afspraak 013 - 20 321 13