Eerlijk over e-commerce

Over ons

Not False draait er niet omheen. Verwacht geen mooie verkooppraatjes, maar eerlijk advies waarmee je verder komt. Het kan zomaar zijn dat jouw vraag een ander antwoord krijgt dan je verwacht. Want we zijn er om jou vooruit te helpen in e-commerce.

Jouw supporter in e-commerce

Wij zijn officieel Shopware partner

We bouwen niet voor niets op Shopware voor jouw e-commerce oplossing. Shopware is technisch je grootste supporter. Als je start én als je groeit. Shopware is ultiem schaalbaar, snel en veilig. Daarom bouwen kleine en grote bedrijven - nationaal en internationaal - op Shopware.

Shopware partner
Shopware 6 logo

Thuis in techniek

Not False is opgericht door Michael van de Rijt. Met ruim 12,5 jaar ervaring in IT, development en alle robuuste platforms, weet hij waar een ijzersterke e-commerce oplossing aan moet voldoen. Michael is een developer die jouw business snapt. Je werkt rechtstreeks samen met Michael en zijn netwerk aan professionals die weten waar het om draait. Zo bouw je doelgericht aan de juiste oplossing.

"E-commerce raakt ook je andere bedrijfsprocessen. Voor mij is het een mooie uitdaging om een passende oplossing te bedenken en te maken die aansluit bij jouw behoeften. Ik ga geen uitdaging uit de weg: hoe complexer, hoe leuker!"

Michael van de Rijt
Michael van de Rijt

Oprichter, Not False

Not False = True

Waar de naam vandaan komt? Da’s een typisch developersdingetje. Je hebt eentjes en nulletjes. True en false. Not False is een andere manier om ‘true’ te zeggen. Zoals Not False ook anders denkt over samenwerken. Eerlijk. Want eerlijk duurt het langst en is de ideale basis om vanuit te groeien.

"Het begint bij het kiezen van de juiste techniek. Klein beginnen om daarna eenvoudig uit te kunnen bouwen. Dan moet het meteen vanaf het begin goed en veilig zijn."

Michael van de Rijt
Michael van de Rijt

Oprichter, Not False

Kennismaken?

Begin met bouwen

Bouw met Not False aan iets moois: jouw e-commercedroom.
Maak vrijblijvend kennis en start met e-commerce om te winnen.

Plan een afspraak