Groei met een schaalbare webshop

E-commerce

Je hebt grote ambities in e-commerce. Je wil groeien, het liefst in één rechte lijn omhoog. Dan moet de basis niet alleen ijzersterk zijn, maar ook flexibel genoeg om met je mee te groeien. Not False bouwt jouw e-commerce oplossing en geeft je zo technisch de voorsprong die je nodig hebt om te winnen.

Starten met e-commerce

Je hebt serieuze ambities met e-commerce. Je wilt het meteen goed aanpakken, zodat je óók vooruit kunt als je opschaalt. Wij bouwen jouw complete webshop op maat, waar je mee door kunt blijven groeien.

Groeien in e-commerce

Je webshop laat structurele groei zien en je bent toe aan de volgende fase. Automatiseren is een logische stap. Je wilt meer inzicht om op te sturen. Wij bouwen webapplicaties op maat die jouw groei ondersteunen.

Onderhoud en optimalisatie

Je webshop drijft jouw business. Houd je webshop daarom in topconditie. Wij verzorgen ook betrouwbare hosting, periodiek onderhoud en technische optimalisatie. Zodat jij veilig en up-to-date kunt blijven verkopen.

Jouw supporter in e-commerce

Wij zijn officieel Shopware partner

We bouwen niet voor niets op Shopware voor jouw e-commerce oplossing. Shopware is technisch je grootste supporter. Als je start én als je groeit. Shopware is ultiem schaalbaar, snel en veilig. Daarom bouwen kleine en grote bedrijven - nationaal en internationaal - op Shopware.

Shopware partner
Shopware 6 logo
APP icons

E-commerce op maat

Meer dan een webshop

Laat je e-business optimaal presteren. Koppel je e-commerce aan de pakketten waar je al mee werkt en aan nieuwe systemen die jouw processen nog efficiënter maken.

  • API-koppelingen
  • ERP-systemen
  • PIM-systemen

Cases

Maatwerk aan het werk

Shopware 6 webshop

Het Cosmeticahuis

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Cru de cacao

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Quingo scootmobielen

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Dé scootmobiel specialist

Bekijk case
Maatwerk ontwikkeling

Bistroo

Bekijk case
Maatwerk ontwikkeling

Max ICT

Bekijk case

4.5 uit 5 op basis van 8 reviews

Daarom werken zij met ons

Er is werkelijk geen fijnere development partij om mee samen te werken. Het werktempo zit er altijd in en niets is te gek voor ze. Ze denken met je mee en komen altijd met een gepast advies. Absoluut een aanrader!

Dwayne Snoeren
Eigenaar, weCare Media

De mannen van Not False hebben een pragmatische benadering met oog voor detail, begrijpen het hele traject van A tot Z en kunnen goed de hoofdzaken van de bijzaken scheiden.

Romano van Baar
COO, Gerritsen Group

Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe webshop. Not False heeft een overzichtelijke webshop gebouwd en weet je onderneming online goed te presenteren. Bovendien beantwoorden ze je vragen razendsnel, zodat je in een korte tijd je wensen gerealiseerd hebt. 

Tom Stalpers
Eigenaar, Cru de cacao

Not False is een pro op technisch gebied. Met hun uitgebreide kennis en pragmatische aanpak weten ze vragen snel en goed te tekkelen. Zo kunnen we ook echt meters blijven maken. Keep up the good work!

Jeroen van Daalen
Eigenaar, Max ICT B.V.

We zijn zeer te spreken over onze samenwerking met Not False. Denken goed met ons mee en bouwen maatwerk oplossingen die aansluiten bij ons totaal plaatje.

Bob Dohmen
CTO, Bistroo

Not False heeft voor de scootmobiel specialist een super mooie webshop gemaakt. Hier zijn we erg blij mee! Van het afhandelen van bestellingen tot het verwerken van de facturen in onze administratie, ze denken met alles mee.

Gijs Moolenaar
Eigenaar, Scootmobielspecialist

Mijn complimenten aan Not False. De service die ze verlenen zie je helaas nog maar weinig tegenwoordig. Vragen zijn altijd snel beantwoord en nemen je mee in het complete process. Een hele fijne samenwerking.

Nick Stapels
Eigenaar, Zapasso

In een woord: TOP! Ze zijn namelijk niet alleen erg goed op technisch vlak maar zijn ook nog eens communicatief zeer sterk. Wat uniek is in "programmeursland". Dat werkt erg prettig. Ik zou ze zeker aanraden bij andere ondernemers.

Pim Moolenaar
Eigenaar, Quingo scootmobielen

onze aanpak

Klein starten en slim groeien

Kennismaken

Elke ambitie begint met de eerste stap. We leren graag jou en je business kennen om te ontdekken of en hoe we het beste samen kunnen werken.

Eerlijk advies

Net als jij denken we graag groot. Maar niet in gouden bergen. Je krijgt van ons een realistisch advies. Want we maken graag waar wat we beloven.

Ontwikkelen

Om groot te groeien, starten we klein. Zo zetten we de juiste stappen om snel jouw doelen te halen. Samen bouwen we aan gezonde e-commerce.

Eerlijk over e-commerce

Daarom
Not False

Bouw op onze kennis en ervaring voor de e-commerce oplossing op maat die jou helpt slim te groeien.

  • Complete oplossingen om op te bouwen
  • Schaalbaar en op maat voor jouw ambities
  • Van developers die jouw business snappen
  • Vertrouw op onze ervaring en doelgerichte aanpak
  • Laat open source nu en straks voor je werken

Kennismaken?

Begin met bouwen

Maak werk van jouw ambities in e-commerce. Plan vrijblijvend een afspraak in voor eerlijk advies en zet je eerste stap naar groei.

Plan een afspraak