Benut alle kracht van online

Maatwerk

Je bent ervan overtuigd dat jouw business online sterk kan groeien. Maar je haalt nog niet het maximale uit het web met standaard-oplossingen. Jouw business heeft iets anders nodig. Not False zorgt ervoor dat alle systemen aansluiten op jouw business en zo optimaal voor je werken.

E-commerce op maat

Vragen jouw processen om meer dan de standaard? Wij bouwen e-commerce oplossingen zo, dat ze voor jouw business werken. Zo haal je er het meeste uit en werk je sneller aan de groei die je wil bereiken.

Slimme koppelingen

Laat jouw business aansluiten op jouw processen, in plaats van andersom. Wij zorgen voor koppelingen met o.a. je ERP- en CRM-systeem en bouwen een API op maat om systemen voor jou te laten werken.

Maatwerk webapplicaties

Wij bouwen waar jouw business om vraagt. Op maat. Daarvoor bouwen we op het platform van Laravel en op onze eigen agile aanpak. Zo bouwen we efficiënt aan de oplossingen die voor jouw en je business werken.

Soepele sales

E-commerce op maat

Met Shopware als stabiele basis en Laravel voor maatwerk bouwen we de e-commerce oplossing die naadloos bij jou en je ambities past.

Maatwerk

Welke techniek stelt jou, je collega’s en je klanten in staat om sneller en beter gebruik te maken van je aanbod? We maken het voor je.

 • Maatwerk design
 • Custom modules
 • Extra functionaliteiten

Automatisering

Elk proces kan slimmer. Waardoor je meer tijd, meer geld en meer energie overhoudt voor je core business. We regelen het voor je.

 • Administratieve processen
 • Logistieke processen
 • Commerciële processen

Koppelingen en systemen

Versnel je
e-commerce

Versnel je groei in e-commerce met de meest gebruikte systemen ter wereld. Not False sluit jou erop aan.

APP icons

Cases

Maatwerk aan het werk

Shopware 6 webshop

Het Cosmeticahuis

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Cru de cacao

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Quingo scootmobielen

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Dé scootmobiel specialist

Bekijk case
Maatwerk ontwikkeling

Bistroo

Bekijk case
Maatwerk ontwikkeling

Max ICT

Bekijk case

4.5 uit 5 op basis van 8 reviews

Daarom werken zij met ons

In een woord: TOP! Ze zijn namelijk niet alleen erg goed op technisch vlak maar zijn ook nog eens communicatief zeer sterk. Wat uniek is in "programmeursland". Dat werkt erg prettig. Ik zou ze zeker aanraden bij andere ondernemers.

Pim Moolenaar
Eigenaar, Quingo scootmobielen

De mannen van Not False hebben een pragmatische benadering met oog voor detail, begrijpen het hele traject van A tot Z en kunnen goed de hoofdzaken van de bijzaken scheiden.

Romano van Baar
COO, Gerritsen Group

Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe webshop. Not False heeft een overzichtelijke webshop gebouwd en weet je onderneming online goed te presenteren. Bovendien beantwoorden ze je vragen razendsnel, zodat je in een korte tijd je wensen gerealiseerd hebt. 

Tom Stalpers
Eigenaar, Cru de cacao

Er is werkelijk geen fijnere development partij om mee samen te werken. Het werktempo zit er altijd in en niets is te gek voor ze. Ze denken met je mee en komen altijd met een gepast advies. Absoluut een aanrader!

Dwayne Snoeren
Eigenaar, weCare Media

Not False is een pro op technisch gebied. Met hun uitgebreide kennis en pragmatische aanpak weten ze vragen snel en goed te tekkelen. Zo kunnen we ook echt meters blijven maken. Keep up the good work!

Jeroen van Daalen
Eigenaar, Max ICT B.V.

Mijn complimenten aan Not False. De service die ze verlenen zie je helaas nog maar weinig tegenwoordig. Vragen zijn altijd snel beantwoord en nemen je mee in het complete process. Een hele fijne samenwerking.

Nick Stapels
Eigenaar, Zapasso

We zijn zeer te spreken over onze samenwerking met Not False. Denken goed met ons mee en bouwen maatwerk oplossingen die aansluiten bij ons totaal plaatje.

Bob Dohmen
CTO, Bistroo

Not False heeft voor de scootmobiel specialist een super mooie webshop gemaakt. Hier zijn we erg blij mee! Van het afhandelen van bestellingen tot het verwerken van de facturen in onze administratie, ze denken met alles mee.

Gijs Moolenaar
Eigenaar, Scootmobielspecialist

aanpak

Eerlijk en efficiënt

Processen in kaart

Hoe ziet je organisatie er nu uit? Met welke tools werk je al? We analyseren samen je processen en kijken hoe je e-business nog efficiënter kan.

Eerlijk advies

Je krijgt advies waar je mee verder komt. Dus we zijn er ook eerlijk in als maatwerk jou niet verder helpt, of als andere systemen dat doen. Zo ben je altijd goed geholpen.

Ontwikkelen

In samenspraak met jou gaan we aan de slag om de applicaties op maat te ontwikkelen volgens de eisen die jouw e-business eraan stelt.

Eerlijk over e-commerce

Daarom
Not False

Bouw op onze kennis en ervaring voor de e-commerce oplossing op maat die jou helpt slim te groeien.

 • Complete oplossingen om op te bouwen
 • Schaalbaar en op maat voor jouw ambities
 • Van developers die jouw business snappen
 • Vertrouw op onze ervaring en doelgerichte aanpak
 • Laat open source nu en straks voor je werken

Kennismaken?

Begin met bouwen

Maak werk van jouw ambities in e-commerce. Plan vrijblijvend een afspraak in voor eerlijk advies en zet je eerste stap naar groei.

Plan een afspraak