Maatwerk webapplicaties

Laravel webapplicaties

Laravel is het meest gebruikte PHP framework en kan voor veel maatwerk projecten worden ingezet. Laravel wordt voordurend door ontwikkeld en heeft een groot en betrokken community. Hierdoor is het veilig en betrouwbaar te gebruiken. Al jarenlang ontwikkelen wij webapplicaties met Laravel als stabiele basis. Wij vertellen je graag alle ins en outs over Laravel en waarom het perfect is voor het maken van applicaties.

Focus op techniek

Wij zijn echte programmeurs met een passie voor techniek. We steken graag onze handen uit de mouwen, geen technische uitdaging is voor ons te groot.

API koppelingen

API koppelingen zijn er in veel soorten en maten. Van boekhoudprogramma tot kassa koppeling. Wij koppelen ze allemaal geen API koppeling is ons de baas.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat jouw webapplicatie langer meegaat is er onderhoud nodig. Wij testen en voeren de nodige updates vakkundig uit, zo blijft alles draaien.

Jouw supporter in maatwerk

Wij kiezen voor Laravel

We bouwen niet voor niets op Laravel voor jouw maatwerk webapplicatie. Laravel is technisch je grootste supporter. Als je start én als je groeit. Laravel is ultiem schaalbaar, snel en veilig. Daarom bouwen kleine en grote bedrijven - nationaal en internationaal - op Laravel.

Laravel logo

echte developers

Laravel specialist

Al meer dan 12 jaar ontwikkelen wij maatwerk webapplicaties met Laravel als stabiele basis. We mogen onszelf daarom ook echt Laravel specialist noemen.

Werk rechtstreeks samen met developers die jouw business snappen. Zo bouw je doelgericht aan de juiste oplossing die jou helpt groeien. Vertrouw op de ervaring van Not False. We vertellen je graag alle ins en outs over Laravel en waarom het perfect is voor het maken van webapplicaties.

onze aanpak

Zo komt een succesvolle webapplicatie tot stand

Oriëntatie

Tijdens de oriëntatiefase gaan we met elkaar in gesprek over wat jouw wensen, eisen en doelstellingen zijn. Door goed te luisteren en informatie te verzamelen, ontwikkelen we uiteindelijk een digitale oplossing die bij jouw organisatie past en helpt bij het behalen van online succes.

Realisatie

Zodra we alle informatie hebben verzameld, gaan we aan de slag met de realisatie van het project. Door gebruik te maken van de Agile scrum werkwijze werken we in enkele sprints toe naar het gewenste eindresultaat. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste vorderingen van het project.

Oplevering

Nadat de webapplicatie is ontwikkeld en getest kunnen we deze live gaan zetten. Dit doen we op een hosting omgeving die naadloos aansluit bij de wensen van de webapplicatie. De webapplicatie is nu klaar om gebruikt te gaan worden door zijn gebruikers.

Nazorg

Na de oplevering van een webapplicatie blijven we betrokken bij jouw organisatie. Door continu up-to-update te blijven en te optimaliseren, tillen we jouw webapplicatie steeds naar een hogere niveau. We hopen op een langdurige samenwerking!

Cases

Maatwerk aan het werk

Shopware 6 webshop

Het Cosmeticahuis

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Cru de cacao

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Quingo scootmobielen

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Dé scootmobiel specialist

Bekijk case
Maatwerk ontwikkeling

Bistroo

Bekijk case
Maatwerk ontwikkeling

Max ICT

Bekijk case

4.5 uit 5 op basis van 8 reviews

Daarom werken zij met ons

Mijn complimenten aan Not False. De service die ze verlenen zie je helaas nog maar weinig tegenwoordig. Vragen zijn altijd snel beantwoord en nemen je mee in het complete process. Een hele fijne samenwerking.

Nick Stapels
Eigenaar, Zapasso

Not False is een pro op technisch gebied. Met hun uitgebreide kennis en pragmatische aanpak weten ze vragen snel en goed te tekkelen. Zo kunnen we ook echt meters blijven maken. Keep up the good work!

Jeroen van Daalen
Eigenaar, Max ICT B.V.

In een woord: TOP! Ze zijn namelijk niet alleen erg goed op technisch vlak maar zijn ook nog eens communicatief zeer sterk. Wat uniek is in "programmeursland". Dat werkt erg prettig. Ik zou ze zeker aanraden bij andere ondernemers.

Pim Moolenaar
Eigenaar, Quingo scootmobielen

Not False heeft voor de scootmobiel specialist een super mooie webshop gemaakt. Hier zijn we erg blij mee! Van het afhandelen van bestellingen tot het verwerken van de facturen in onze administratie, ze denken met alles mee.

Gijs Moolenaar
Eigenaar, Scootmobielspecialist

Er is werkelijk geen fijnere development partij om mee samen te werken. Het werktempo zit er altijd in en niets is te gek voor ze. Ze denken met je mee en komen altijd met een gepast advies. Absoluut een aanrader!

Dwayne Snoeren
Eigenaar, weCare Media

De mannen van Not False hebben een pragmatische benadering met oog voor detail, begrijpen het hele traject van A tot Z en kunnen goed de hoofdzaken van de bijzaken scheiden.

Romano van Baar
COO, Gerritsen Group

We zijn zeer te spreken over onze samenwerking met Not False. Denken goed met ons mee en bouwen maatwerk oplossingen die aansluiten bij ons totaal plaatje.

Bob Dohmen
CTO, Bistroo

Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe webshop. Not False heeft een overzichtelijke webshop gebouwd en weet je onderneming online goed te presenteren. Bovendien beantwoorden ze je vragen razendsnel, zodat je in een korte tijd je wensen gerealiseerd hebt. 

Tom Stalpers
Eigenaar, Cru de cacao

Eerlijk over e-commerce

Daarom
Not False

Bouw op onze kennis en ervaring voor de e-commerce oplossing op maat die jou helpt slim te groeien.

  • Complete oplossingen om op te bouwen
  • Schaalbaar en op maat voor jouw ambities
  • Van developers die jouw business snappen
  • Vertrouw op onze ervaring en doelgerichte aanpak
  • Laat open source nu en straks voor je werken

Kennismaken?

Begin met bouwen

Maak werk van jouw ambities in e-commerce. Plan vrijblijvend een afspraak in voor eerlijk advies en zet je eerste stap naar groei.

Plan een afspraak