Benut alle kracht van online

Craft CMS websites

Jij hebt veel meer te bieden dan je nu laat zien op je website en dat weet je dondersgoed. Daarom zoek je een website die echt bij je past. Geen dertien in een dozijn template, maar een website die jou op het lijf is geschreven. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Met een maatwerk Craft CMS website natuurlijk.

Ontwerp op maat

Zoek je een website die qua ontwerp met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt? Laat dat maar aan onze designers over! Wij zorgen voor een webdesign waar het DNA van jouw bedrijf vanaf spat.

Flexibel systeem

Craft CMS, het systeem waar we jouw website mee bouwen, is ultra flexibel. Wat voor wilde plannen je ook hebt voor je website, wij maken het mogelijk. En wil je later nog iets toevoegen? Ook dat kan gewoon!

Makkelijk in gebruik

Je wilt een website op maat laten bouwen, maar niet voor elke kleine toevoeging met je webbouwer aan de telefoon hangen? Geen probleem: Craft CMS maakt het makkelijk om zelf content toe te voegen en aan te passen.

Craft CMS Logo

Bouw jouw website op Craft CMS

Wat zijn jouw wensen? Met Craft CMS kan het. Laat je website naadloos aansluiten bij je merk met een design op maat. Met Craft CMS ben je snel en veilig online, klaar voor de toekomst.

Meer over Craft CMS

Vrijblijvende offerte

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul dan dit formulier in.

Snel & flexible

Vol ambitie

Hoe groot jouw ambities ook zijn, met een maatwerk Craft CMS website ben je klaar om jouw bedrijf aan de wereld te laten zien.

Techniek om op te bouwen

In Craft CMS bouwen we een website waarin elk detail klopt. Zo zorgen we voor een sterke basis waar je op kunt verder bouwen.

 • Stabiele basis
 • Koppelingen op maat
 • Custom CMS en modules

Klaar voor de toekomst

Jouw bedrijf groeit en je Craft CMS website groeit met je mee. Extra functies toevoegen kan altijd.

 • Snel en veilig online
 • Flexible en schaalbaar
 • Professioneel onderhoud
Google Optimalisatie

Zoekmachinevriendelijk

Bestorm de zoekresultaten van Google

Met een website die ruimschoots aan alle technische eisen van Google voldoet, heb je alles in huis om jouw plekje in de zoekresultaten van Google te veroveren. Van een logische structuur en ultieme beveiliging en tot snelle laadtijden op elk apparaat: wij zorgen dat jouw website perfect is geoptimaliseerd.

 • Geoptimaliseerd voor Google
 • Snelle laadtijden
 • Goede URL-structuur
 • Veilig (SSL-certificaat)
 • Responsive

onze aanpak

Klein starten en slim groeien

Kennismaken

Hoe ziet de website van jouw dromen eruit? Welke tools wil je straks integreren? Samen bekijken we je huidige processen én de kansen die er liggen voor de toekomst.

Eerlijk advies

Grote ambities? Zo mogen we het horen! Die hebben wij ook. Maar we blijven wel realistisch. Zo weet je zeker dat we waarmaken wat we beloven.

Ontwikkelen

Nadat we jouw bedrijf en toekomstplannen in kaart hebben gebracht, bouwen we de Craft CMS website die er perfect op aansluit. En die koppelen we meteen aan al je bestaande systemen.

Onderhoud en optimalisatie

Je website is het centrale middelpunt van je business en moet daarom in topconditie blijven. Zo kun jij veilig en up-to-date blijven ondernemen.

Cases

Maatwerk aan het werk

Maatwerk webapplicatie

Cibo vloeren

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Het Cosmeticahuis

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Cru de cacao

Bekijk case
Maatwerk webapplicatie

Quingo scootmobielen

Bekijk case
Shopware 6 webshop

Dé scootmobiel specialist

Bekijk case
Maatwerk ontwikkeling

Max ICT

Bekijk case

4.5 uit 5 op basis van 8 reviews

Daarom werken zij met ons

Not False heeft voor de scootmobiel specialist een super mooie webshop gemaakt. Hier zijn we erg blij mee! Van het afhandelen van bestellingen tot het verwerken van de facturen in onze administratie, ze denken met alles mee.

Gijs Moolenaar
Eigenaar, Scootmobielspecialist

We zijn zeer te spreken over onze samenwerking met Not False. Denken goed met ons mee en bouwen maatwerk oplossingen die aansluiten bij ons totaal plaatje.

Bob Dohmen
CTO, Bistroo

Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe webshop. Not False heeft een overzichtelijke webshop gebouwd en weet je onderneming online goed te presenteren. Bovendien beantwoorden ze je vragen razendsnel, zodat je in een korte tijd je wensen gerealiseerd hebt.

Tom Stalpers
Eigenaar, Cru de cacao

Mijn complimenten aan Not False. De service die ze verlenen zie je helaas nog maar weinig tegenwoordig. Vragen zijn altijd snel beantwoord en nemen je mee in het complete process. Een hele fijne samenwerking.

Nick Stapels
Eigenaar, Zapasso

Er is werkelijk geen fijnere development partij om mee samen te werken. Het werktempo zit er altijd in en niets is te gek voor ze. Ze denken met je mee en komen altijd met een gepast advies. Absoluut een aanrader!

Dwayne Snoeren
Eigenaar, weCare Media

De mannen van Not False hebben een pragmatische benadering met oog voor detail, begrijpen het hele traject van A tot Z en kunnen goed de hoofdzaken van de bijzaken scheiden.

Romano van Baar
COO, Gerritsen Group

Not False is een pro op technisch gebied. Met hun uitgebreide kennis en pragmatische aanpak weten ze vragen snel en goed te tekkelen. Zo kunnen we ook echt meters blijven maken. Keep up the good work!

Jeroen van Daalen
Eigenaar, Max ICT B.V.

In een woord: TOP! Ze zijn namelijk niet alleen erg goed op technisch vlak maar zijn ook nog eens communicatief zeer sterk. Wat uniek is in "programmeursland". Dat werkt erg prettig. Ik zou ze zeker aanraden bij andere ondernemers.

Pim Moolenaar
Eigenaar, Quingo scootmobielen

Eerlijk over online

Daarom
Not False

Bouw op onze kennis en ervaring voor de oplossing
op maat die jou duurzaam helpt te groeien.

 • Complete oplossingen om op te bouwen
 • Schaalbaar en op maat voor jouw ambities
 • Van developers die jouw business snappen
 • Vertrouw op onze ervaring en doelgerichte aanpak
 • Laat open source nu en straks voor je werken
Daarom Not False

Kennismaken?

Begin met bouwen

Maak werk van jouw ambities in e-commerce. Plan vrijblijvend een afspraak
in voor eerlijk advies en zet je eerste stap naar groei.

Plan een afspraak